Son Dakika... Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem: 23 artçı daha

Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada, 'An itibariyle olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır' ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06:36'da Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremin derinliği 17.09 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Elazığ ili Sivrice ilçesinde saat 06.36’de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibariyle olumsuz bir ihbar bulunmamakta; ilgili birimlerimiz ile saha taramalarımız devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Yine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, depremin ardından 23 tane artçı daha yaşandığı bildirildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Ömer Toraman da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını belirterek, “Bu sabah Sivrice ilçemizde meydana gelen depremin merkezi olan Kavallı köyümüzden ve civar köylerden de herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır. AFAD ve kolluk ekiplerimiz sahada, tarama çalışmalarını sürdürüyor.Geçmiş olsun” paylaşımını yaptı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da yaptığı paylaşımda “Şehrimizde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz oldu. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada teyakkuz halinde” ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN