Sıra Dışı Doğum: 32 Yaşındaki Kadın, İki Gün Üst Üste İki Kez Doğum Yaptı!

Bir anne, çift rahimli olmanın nadir bir sonucu olarak, Noel döneminde mucizevi bir olaya imza attı. Kelsey Hatcher, Birmingham Alabama Üniversitesi Hastanesi'nde toplam 20 saat süren doğumlarla dünya üzerinde ender rastlanan bir hikayenin kahramanı oldu. İki gün üst üste iki kez doğum yaparak, her bir bebeğin ayrı bir rahimde büyüyüp gelişmesine olanak tanıdı. Doktorlar, bu olayı 'milyonda bir görülebilecek bir vaka' olarak değerlendiriyor. Hatcher ailesi, bu olağanüstü deneyimin ardından artık tatilin tadını çıkarma şansına sahip.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Alabama'da yaşayan 32 yaşındaki Kelsey Hatcher, sıra dışı bir doğum hikayesiyle gündeme geldi. Hatcher, iki gün üst üste iki kez doğum yaparak, toplam 20 saatini doğumda geçirdi. Birmingham Alabama Üniversitesi Hastanesi, bu olağanüstü olayı sosyal medyada "mucize bebekler" mesajıyla paylaştı.

Hatcher'ın hamileliği, doktorları tarafından "rutin" olarak değerlendirilse de, olayın arkasındaki nadir durum herkesi şaşırttı. Hatcher, çift rahimli birisi olarak doğmuştu ve bu durum, her bir bebeğin ayrı bir rahimde büyüyüp gelişmesine olanak tanıdı. Bebeklerin doğumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Richard Davis, her bir bebeğin "büyüyüp gelişmek için ekstra alanı olduğunu" belirtti.

Hatcher'ın hamileliği, çift rahimli olmasının yanı sıra her iki bebeğin de farklı rahimlerde bulunmasıyla daha da nadir bir hal aldı. Bu durum, bir kadının aynı anda iki rahminde gebe kalmasının milyonda bir görülebilecek bir vaka olduğunu gösteriyor.

Kelsey Hatcher, iki rahmi olduğunu 17 yaşında öğrendiğini ve daha önceki üç hamileliğinde böyle bir durumla karşılaşmadığını söyledi. Eşi Caleb Hatcher ise eşinin iki bebek birden beklediklerini söylediğinde durumu "Bu sefer neyin farklı olduğunu bilmiyorum ama bu çok acayip" diyerek özetledi.

Bu olağanüstü hikaye, doğa olaylarının bazen ne kadar şaşırtıcı olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN