Siirtspor Başkanından Bomba Açıklamalar: Siirt'in İçinde Birçok 'Hain' Başarı İstemiyor

Siirt İl Özel İdarespor Başkanı Hifzullah Canpolat, hakemlerin Siirtspor'u düşürmek için büyük çaba sarf ettiğini ve Siirt'in içinde birçok hainin Siirtspor'un başarısını istemediğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla ligin son sırasına yerleşen Siirtspor, ligde kalma durumunu oldukça zora soktu.

Siirtspor'un karşılaştığı son 3 maçta tartışmalı hakem kararlarını sosyal medya hesabından görüntülü olarak paylaşan Başkan Canpolat, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Başkan Canpolat'ın açıklamaları şöyle:
"Değerli Siirt’li kardeşlerim,

Şehrimizin tek eğlenceli meşgalesi olan Özel İdare Spor futbol takımımızı bin bir türlü zahmetle geçen yıl 3. Lige çıkarmış, kıt imkanlarla az bütçeyle ligde kalmayı başarmıştık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da TFF Merkez Hakem Kurulu ilimizin tek eğlencesi,  çocuk ve gençlerimizin umudu olan futbol takımımızı 3. Ligden düşürmek için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermektedirler. Aşağıda oynadığımız son üç müsabaka olan Iğdır spor, Elazığ Karakoçan spor ve bu gün oynadığımız Ordu spor maçlarından görüntüleri sizin takdirlerinize sunuyorum. Biz rakip takımla mı oynayacağız yoksa hakemlerle mi mücadele edeceğiz anlamış değilim. Artık bu gün sabır taşım çatladı dayanamadım bu kadar haksızlığa. Hakemlere bağırıp çağırsam da tabi ki nafile. Çünkü onlarda Siirt’ in içinde bir çok hainin bu takımın başarısını istemediğinin farkına varmışlar. Onun için takımı düşürmekte bir beis görmüyorlar. Çocuk ve gençlerimizin hatta yetişkinlerimizin de tek eğlencesi olan bu takım üzerinde kim oyun oynuyorsa Allah onları bildiği gibi yapsın. Allah'a havale ediyorum. Aciz bir kul olarak bize haksızlık yapanlardan alacağımız hak ile Allah'ın onlara reva göreceği müeyyide elbetteki aynı olmayacaktır. Aynı zamanda bu takımı kimlerin sahiplenmediğini, kimlerin söz veripte yardımda bulunmadığını, kimlerin ihanet ettiğini, kimlerin şahsi çıkarları için hangi hesapların peşinde olduklarını vakti zamanı geldiğinde  Kulüp Başkanı olarak hepsini açıklayıp maskelerini düşüreceğim. Görüntüleri takdirlerinize sunar, hayırlı akşamlar dilerim."

HaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN