Siirtspor Başkanı Canpolat, 9 Transferi Duyurdu! İsim Vermeden Birçok Futbolcuyu Yerden Yere Vurdu

Siirt İl Özel İdare Spor Futbol kulüp başkanı Hıfzullah Canpolat, koronavirüse yakalanması nedeniyle gerçekleştirilen transferleri yazılı bir açıklama ile duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Kulüp çalışmaları için basın açıklaması düzenlemesi beklenen Canpolat, koronavirüse yakalanması endeniyle yapılan çalışmaları yazılı bir metin ile kamoyuna paylaştı.

Canpolat yaptığı açıklamada, "Bugün Siirt İl Özel İdare Spor futbol takımımızla ilgili sözlü açıklama yapmayı planlıyordum; ancak covid’e yakalanmam ve karantinada olmam nedeniyle yazılı açıklama yapmak mecburiyetinde kaldım." ifadelerini kullandu.

"Malumunuz olduğu üzere geçen sezon çok zorlu bir grupta mücadele veren futbol takımımız Sayın Valimizin ve gerçek taraftarlarımızın desteğiyle içten ve dıştan yapılan tüm oyunları bertaraf ederek, ligde kalmayı başardı." açıklamasında bulunan Canpolat, "2022 -2023 futbol sezonuyla ilgili olarak iç transferlerde geçen yıl oynadığı rakamların iki katından fazla teklifte bulunmamıza rağmen birçok futbolcumuz kendilerine yapılan teklifi reddetmiş ve vefasızlık örneği göstermiştir. Bizden talep ettikleri bedellerle hiçbir takımda da yer bulamamaları vefasızlıklarının en önemli göstergesidir. Bundan dolayı iç transferde sözleşmesi devam eden Mehmet Aslan, Serkan Bakan, ayrıca iç transferde vefa örneği sergileyen Erdem AYDIN , geçen yıl alt yapıdan takıma kattığımız Ahmet Keşli , Murat Akıncı ve Yunus Derman takımımızla birlikte antrenmana ineceklerdir." dedi.

Yapılan transferlere ilişkinde açıklamada bulunan Canpolat,  "bu yıl alt yapıdan 7 futbolcumuz daha kampa alınarak analiz çalışmaları takip edilecektir." dedi.

Dış transferlere ilişkin konuşan Canpolat şu futbolcularla anlaşmanın yapıldığını söyledi:

1- Mustafa GÜRBÜZ (Kaleci-Darıca Gençlerbirliği)

2-Kemal EMİRHAN (Stoper-Gençlerbirliği)

3-Tunahan KESKİN (Stoper-Sandıklı Spor)

4-Caner ÇOLAK (Ortasaha-Malatya Yeşilyurt)

5-Sidar CEYLAN (Sol kenar-İçel İdmanyurdu)

6-M. Can YILDIRIM (Sol kenar-Gençlerbirliği)

7-Ali Eren DAŞDEMİR (Sağ kenar-Gençlerbirliği)

8-Mustafa SALIŞ (Santrafor-Hendekspor)

9-Halil GÜZEL (Santrafor-Sandıklıspor)

Futbol severlerin yakından tanıdığı iki oyuncuyu kadrolarına katmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Canpolat son olarak şunları söyledi:

"Bunların dışında futbol kamuoyunun yakından tanıdığı ve taransferlerde çilek transfer diye tabir edilen tecrübeli santrafor, iki orta saha oyuncusu ve libero oynayan dört futbolcuyla ilgili anlaşmaya varmak üzereyiz. İnşaallah iki, üç gün içinde bu futbolcu kardeşlerimizi de sizlerle paylaşacağım.

Covid nedeniyle karantinadan çıktıktan sonra takımla ilgili daha geniş açıklamayı basın mensuplarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz toplantıda dile getireceğim. Futbol takımımız bu gün itibarıyla toplanmaya başlayacaktır.

Sevgi ve muhabbetlerimle..."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN