Siirtlileri Sevindiren Gelişme! Siirt-Şirvan-Pervari Yeni Yolun Yapım İhalesi Yapıldı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,sosyal medya hesaplarından verdiği müjde de Siirt-Şirvan-Pervari yeni yolun yapım ihalesi yapıldığını müjdeledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Osman Ören yaptığı açıklamada,Hemşehrilerimizin büyük bir özlemle bekledikleri Siirt-Şirvan-Pervari yeni yolun yapım ihalesi yapılmıştır. Çalışmalara en kısa sürede başlayacağız inşallah.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na, Karayolları Genel Müdürlüğüne ve emek veren herkese ilim adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Siirt'imize, hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Ören, daha güvenli ve konforlu bir ulaşım için şehrimize yatırımlarımız aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Siirtlileri Sevindiren Gelişme! Siirt-Şirvan-Pervari Yeni Yolun Yapım İhalesi Yapıldı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Fatih | 28 Temmuz 2022 15:18

    Keşke hızlı bir şekilde yapılsa ancak eruh-siirt yolu ile siirt-kurtalan artı batman yolunun yapım işini görünce sanırım bu yolun bitmesine ömrüm vefa etmez.

  • İdris | 27 Temmuz 2022 15:01

    Bu yola 20 Yıl sonramı sıra geldi.Havaalanını da Kurtalan'a tasiyacaktiniz.Ondan da bir gelişme varmı.Seçimler yaklaştıkça bu haberleri çok görecez.Ama artık millet yemiyor.Miting alanlarını dolduramiyorsunuz.3Y Yi bitirmeye gelmistiniz.Bir enkaz bırakıp gidiyorsunuz.

BUNLARA DA BAKIN