Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!

Siirt'te vatandaşların dinlemek, çocukların da eğlenmek için kullandığı parklara zarar verilmesi büyük tepkiye yol açıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Parklarda bulunan oyun grupları, oturma bankları ve yeşil alanlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar veriliyor.

Her yıl aynı durumla karşı karşıya kalan vatandaşlar parkları bu duruma getirenlerin cezalandırılması gerektiğini dile getiriyor. Zamanlarını geçirmek için gittikleri parklarda bu manzaralarla karşılaşan özellikle çocuklar ve gençler, bu durumdan şikayetçi. Parkların güvenli ve sağlıklı bir ortam olması gerekirken, vandallar tarafından zarar verilen parklar herkes için sağlıksız ve güvensiz bir ortam yaratıyor.

Şahin Bey Çocuk Dünyası'nın son hali tepkiye neden oldu

Bahçelievler mahallesinde bulunan Şahin Bey Çocuk Dünyası parıkının neredeyse bütün parçalarına zarar verilmiş olması park'a gelenlerin tepkisine yol açtı.

Artı Siirt'e ulaşan Cemil Yılmaz adlı vatandaş, "Burası Bahçelievler Şahin Bey Parkı. Öncelikle sürekli belediyeyi eleştiriyoruz. Fakat Siirtli vatandaşlarımız da çok duyarsız ve anlayışsızlar bu konuda. Bu parki tüm vatandaşlarımız kullanıyor, çocukları parka atıp sahipsiz bırakmak yanlış. Sonuçta buraya bizim çocuklar zarar veriyor. Sonra da belediye bakım yapmıyor sahipsiz falan diyorlar. Evet Belediyemizin de eksiklikleri var fakat vatandaşlarımızın  da bu konuda duyarlı olup ona göre davranış sergilemeleri konusunda haber yaparsanız sevinirim."

Vatandaşlar, ailelerin başta olmak üzere yetlililerin bu konuda hassasiyet göstermesini beklediklerini söyledi.

Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!Siirtliler Parklara Zarar Verenlere İsyan Etti!

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Vatandaş | 23 Nisan 2023 20:16

    Şahin bey parkı Güvenlik personelleri ne yapıyor bunca şey olunca

  • Muhammet | 23 Nisan 2023 20:05

    Ordaki belediye görevlileri ne b... Yiyor

BUNLARA DA BAKIN