Siirtli Vatandaşlar Meral Akşener'in 6'lı Masadan Kalkmasını Nasıl Değerlendirdi? HDP 6'lı Masada yer alacak mı?

Artı Siirt Haber Ajansı Meral Akşener'in çıkışını vatandaşa sordu. Meral Akşener'in masadan kalkmasını doğru bir karar olarak değerlendiren vatandaşların olmasıyla birlikte bazı vatandaşlar Akşener'den böyle bir hareket beklediklerini belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşer'in dün yaptığı basın açıklamasıyla Millet İttifakının dayatmasına itiraz edip 6'lı masayı "kumar masasına" benzeterek  6'lı masadan kalktı.

Millet İttifakında meydana gelen aday krizini  Artı Siirt Haber Ajansı olarak Siirtli vatandaşlara sorduk. Bazı vatandaşalar Meral Akşener'in bu şekilde bir tavır sergileyeceğini beklediklerini belirtirken bazı vatandaşların ise Akşerin'in bu tavrının sergilemesini doğru bir karar olarak değerlendirdi. İYİ Partinin masadan klakmasıyla HDP'nin masaya oturabileceğini değerlendiren vatandaşlar, HDP seçmeninin de Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayına oy vereceğini düşünkülerini söyledi.

Akşener'in masadan kalkmasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz?.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hefi | 04 Mart 2023 22:42

    6 lı masananın sadece erdoğanı devirmek amacıyla kurulduğunu fasist avrupa ülkeleri tarfından hazırlandığını onların onayı olamdan birşeyler olmayaçağını anlayıp masayı terk etmiştit doğru buluyorum masayı terk etmesini

BUNLARA DA BAKIN