Siirtli Paralimpik Sporculardan Büyük Başarı!

Siirtli Paralimpik sporcularımız Uğur ATABAY, Şan ERTEN, Hacı ÇAĞLAR'dan büyük başarı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Konya ilinde düzenlenen ‘’Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmaları’’ na katılım sağlayan Paralimpik sporcularımız Uğur Aatabay 4 birincilik, 1 ikincilik,  Şan Erten, bir birincilik, 6 ikincilik, Hacı Çağlar 1 birincilik, 1 ikincilik ve1 üçüncülük başarısı göstererek toplamda 15 madalya ile kente döndüler. 

Konya!da 05-07 Aralık 2022 tarihleri arasında  düzenlenen toplamda 59 kulüp 195 sporcunun katıldığı Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmalarında büyük başarı gösteren sporcular, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ ı ziyaret ederek kendisiyle başarı ve sevinçlerini paylaştılar.

Ziyarette İl Müdürü Kısacık yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın başarısı bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerini kutlarım. Umarım ki yapılacak tüm yarışmalarda sporcularımızın başarıları katlanarak artar. Tabii bu yarış bir puan toplama yarışı. Gençlerimiz aynı başarıyı yapılacak diğer şampiyonalarda da göstererek Milli Takımımıza girip kadim şehrimizi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazanacaktır. Bu yolda başta da dediğim gibi tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Siirt’imizi  bir spor şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Kısacık başarı gösteren sporcuları hediye çeki ile ödüllendirdi.

Ziyarette Siirt Bedensel ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Halil Taş da hazır bulundu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN