Siirtli Muhtarlardan Ankara Çıkarması

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Siirt'ten giden muhtarları Gazi Meclisi'nde ağırladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Siirt’ten giden muhtarları TBMM'de ağırlayan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; "Aziz milletimizin takdirleriyle temsil görevini gece gündüz demeden yerine getiren siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum." dedi.

Ören; "Gazi TBMM’de muhtarlarımızı temsilen ziyaretimize gelen değerli muhtarlarımız şahsında; fedakarlıkla çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtarlar ile tek tek ilgilenen AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, “Demokrasimizin, temel taşı muhtarlarımız ile her zaman istişare içerisindeyiz. Siirt’te görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımızın tamamı istedikleri zaman bizlere ulaşabiliyor. Bizde onların isteklerini, taleplerini ve önerilerini dikkate alarak yapılabilecekler üzerine mesai harcıyoruz. AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde muhtarlarımızın haklarına yönelik çok önemli ve tarihi iyileştirmeler yaptık. Muhtarlarımıza verdiğimiz değerin göstergesi bu” dedi.

Köy ve Mahalle muhtarlarının çok önemli bir misyonu olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ören, Muhtarların Türk Demokrasisi için olmazsa olmazı olduğunun altını çizdi.

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Milletvekili Ören, “Çözümü noktasında bizler üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah Siirt’imizin tüm köylerini ve mahallelerini sorunu olmayan birer yerleşim yerleri haline getireceğiz” dedi.

MUHTARLARDAN MİLLETVEKİLİ OSMAN ÖREN'E TEŞEKKÜR

TBMM’de AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in misafiri olan muhtarlarda, “Milletvekilimiz sağolsunlar her aradığımız da telefonun diğer ucunda sorunlarımızın giderilmesi için hazır bir şekil de bekliyor. Bugün muhtarlar günü dolayısıyla bizleri, mecliste misafir etti. Kendilerine bizlere gösterdiği ilgi alaka ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN