Siirtli Eski Müdür Yardımcısı Türkiye'nin Gündemine Oturdu! Siirt Valiliğinden Görüntülere İlişkin Açıklama Geldi!

Eski Siirt Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Z.B.'nin makam odasında ifşa olan görüntüler Türkiye gündemine oturdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Milli Eğitim Müdür Yardımcı Z.B.,’nin bir kadınla telefonda görüntülü konuştuğu videonun sosyal medya sitelerinde yer almasının ardından Siirt Valiliğinden açıklama geldi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya platformunda bahsi geçen öğretmen (Z.B) ile ilgili olay, yeni gerçekleşen bir olay olmayıp, geçen yıl vuku bulmuştur.  
21 Eylül 2021 tarihinde ortaya çıkan hadise sonucu, ilgili kişi hakkında aynı gün soruşturma açılarak, ivedi bir şekilde Valilik tarafından açığa alınmış, konunun araştırılması için bakanlık müfettişleri talep edilmiş ve konu ile ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur. 

Bakanlık müfettişleri yaptıkları soruşturma neticesinde; adı geçen kişiyi görevden el çektirerek, ilgili kişinin üzerinde bulunan idarecilik görevi alınmıştır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde “aylıktan kesme cezası”, idari açıdan ise görevden el çektirilerek “il dışına görevlendirilmesi” yapılmıştır. İlgili kişinin adli, idari ve disiplin soruşturmaları yapılmıştır. "

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Muhammet | 30 Ağustos 2022 00:10

    Belki yapmistir bir hata devlet cezasini verir vermeli ama boyle teshir eden her kimse tespit edilmeli ve en agir cezayi vermeli serefsizce haince bir hareket şahsı tanimiyorum ama cezayi böyle vermek dogru degil

  • Nükhet | 27 Ağustos 2022 20:24

    Teşhircilik suçunun cezası; 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıdır. Tosunun muhtemelen sabıkası yoktur(beyninden belli) o yüzden, ceza adli para cezasına çevrilip ertelenir. Yani Belediye Başkan Yardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yapması, beyni ve kapasitesi olduğunu göstermez. Üzüldüm tosuna yemin ederim.

  • Yasemin | 27 Ağustos 2022 20:03

    Uzaktan eğitimdir ya da montajdır..! Günahını almayın.

BUNLARA DA BAKIN