Siirtli Ahiler Vali Hacıbektaşoğlu'nu Ziyaret Etti!

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 35'si düzenlen Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde  kutlama heyetini  kabul etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İlimizde 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları hakkında Vali Hacıbektaşoğlu’na bilgiler veren Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Koyuncu, esnaf ve sanatkârlara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı kutlama heyetine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, Ahilik kültürünün yaşatılması gerektiğine vurgu yaparak, ‘Ahiliğin; dürüstlük, sevgi, dostluk, dayanışma ve kardeşliğin sembolü olduğunu belirterek, Ahilik değerlerini hakkıyla yaşatan tüm esnaf ve sanatkârlarımızın ahilik haftasını tebrik ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum “ dedi.

Konuşmanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu, yılın kalfası seçilen Adar Yıldız’a şed kuşattı.

Ahilerin, Ahilik Haftalarını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, yılın ahisi seçilen Sakin Demir, Kalfa seçilen Adar Yıldız ve Çırak seçilen Yunus Emre Keşli’ye ödül ve teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt,  Siirt Esnaf Sanatkâr Odalar Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Abdulkadir Demirhan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nihat Tav, Kurtalan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı ve Diyarbakır Bölge Birliği Başkanı Ekrem Karataş, ilin ahisi seçilen Sakin Demir ve diğer oda temsilcileri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN