Siirt Veysel Karani Beldesi Doğal Gaza Kavuşuyor! Temel Atıldı

Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani Beldesi doğal gaza kavuşuyor, temel atma töreni düzenlendi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yaklaşık 10 bin nüfusa sahip beldede doğal gaz çalışmaları için temel atma töreni düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Bugün doğal gaz çalışmamız için ilk kazmamızı vurduk. Kurbanlarımızı da kestik. İnşallah en kısa süre içerisinde Ziyaretli tüm vatandaşlarımızın evlerine kadar doğalgazımız gidecek ve daha kaliteli yaşam standartlarına Ziyaretli hemşehrilerimiz ulaşacak. Her alanda hizmetler yapıldığı gibi, bugünde doğalgaz ile ilgili hizmetlerimizin başladığı gün oldu. Allah kazasız belasız bu hizmetleri Ziyaretli hemşerilerimize kullanmayı nasip etsin." açıklamasında bulundu. 

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün de yaptığı açıklamada, "Bize bu kaliteli hizmeti sunan başta Sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlk gün dediğimiz gibi Veyselkarani beldesinde yaşayan vatandaşlarımız en iyi hizmete layık insanlar bunun için belediye olarak hiç durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat hayat sürmesi için tüm çalışmalara devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Törene Baykan Kaymakamı Emin Bağlı, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, doğal gaz yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. 

Kurban kesiminin ardından edilen dualarla ilk temel atıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN