Siirt Belediyesi Otobüs Şoförlerine 'Etkili İletişim, Stres Yönetimi, Motivasyon ve İlk Yardım' Eğitimi Veriliyor

Siirt Belediyesi bünyesinde kent içi ulaşım hizmeti veren Ulaşım Müdürlüğü şoförlerine 'Etkili İletişim, Stres Yönetimi, Motivasyon ve İlk Yardım' eğitimi verildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te kent içi ulaşım hizmeti veren Siirt Ulaşım Müdürlüğü şoförlerinin periyodik eğitimleri sürüyor. Bu çerçevede şoförlere yönelik "Etkili İletişim Teknikleri, Stres Yönetimi Motivasyon ve İlk Yardım" eğitimi verildi. 


Siirt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Hakan Alanyalı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Psikolog Esra Çelik ve Trafik Şube Müdürlüğünden Polis memuru Fatih Yılancıoğlu tarafından Belediye konferans salonunda verilen eğitimlerde, sürücülerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri anlatıldı.

Sürücülere iletişimin sosyal hayattaki önemi, yanlış iletişimi aşma yöntemleri öğretilerek, beden dilinin, yüz ifadesinin, imajın, empatinin saygının, ses tonunun ve daha birçok etkenin etkin iletişimdeki yeri anlatıldı. 

Ayrıca otobüs şoförlerine İlk yardım ve trafik eğitimi de verildi. 

Eğitimler, periyodik dönemler halinde devam edecektir.

Siirt Belediyesi Otobüs Şoförlerine 'Etkili İletişim, Stres Yönetimi, Motivasyon ve İlk Yardım' Eğitimi VeriliyorSiirt Belediyesi Otobüs Şoförlerine 'Etkili İletişim, Stres Yönetimi, Motivasyon ve İlk Yardım' Eğitimi Veriliyor

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN