Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi!

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu,   İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve  protokol üyeleriyle Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerde  sahurda basınla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali / Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt  Belediyesi’ne ait Sosyal Tesislerde  düzenlenen sahurda yaptığı konuşmada, medya grubuyla  sahurda etkinlik düzenleyerek her zamanki gibi zor olanı seçtiğini söyledi.

Toplu şekilde sahur yapılmasının hoş olduğunu belirten Hacıbektaşoğlu, Ramazan ayının birleştirici özelliğiyle sadece iftarlarda değil sahurlarda da insanları bir araya getirdiğini belirten Hacıbektaşoğlu, oruç tutan vatandaşların hava şartlarına dikkat etmesi gerektiğini kaydetti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen program Vali/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaloğlu  gazetecilerle yaptığı sohbetlerin ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 12 Nisan 2023 08:46

    Vali bey çağırdı diye sabahın köründe dimdik ve tertemiz ordayız, peki yüce yaradan her sabah çağırıyor neden aynı şekilde camileri doldurmuyoruz. Galiba Allah aşkı kalbimizde eksik olduğu için onun huzuruna böyle dikkatli çıkmıyoruz. Namaz için örnek gösterdim bunu, Lütfen beni yanlış anlamayın, Vali beyede selamlar.

BUNLARA DA BAKIN