Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile olağan 'Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantı Siirt Üniversiteesi Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşti. Yapılan değerlendirmelerde; öğrenciler için yapılabilecekler, eğitim alanları ve kütüphane veri tabanına ulaşım çalışmaları ile ilgili gelişmeler ele alındı.

Bu kapsamda tıp fakültesi dekan yardımcıları ve eğitim ve araştırma hastanesi yöneticileri Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a brifing verdi.

Rektör Şındak, yapılan sunum ve değerlendirmeler neticesinde haftada bir yapılan Tıp Fakültesi değerlendirme toplantısının ayda bir ilgili paydaşların katılımı ile daha geniş katılımlı bir şekilde rektörlükte yapılacağını belirtti.

Rektör Şındak, Tıp Fakültesi öğrencilerinin mesleki olarak iyi yetişebilmeleri için, rektörlük, dekanlık ve başhekimlikle birlikte elimizden gelen çabayı göstereceğiz dedi.  Rektör Şındak, yapılan toplantı ve çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileyerek toplantıya katılan hocalarımıza teşekkür etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Yetkin gözcü | 19 Mayıs 2023 22:07

    Sayin rektor bosuna ugrasma siirtte bir tane delikanli is adami cikmaz siirtliler ancak para sever hayirseverlik yapamaz yapan cikarsa ellerinden opecem soz kendi imkanlarinizlada zor yaparsiniz

  • zeki | 19 Mayıs 2023 13:17

    git -gel konya 6 saat !

  • Memet | 19 Mayıs 2023 10:46

    Kaç senedir bir arpa boyu ilerleme yok, bu konuda dahaok çalışmak lazım.

BUNLARA DA BAKIN