Siirt Üniversitesi Öğrencileri Gazze'ye Su Kuyusu Bağışladı! Gazze İçin Bir Yudum Su

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gülşen İstek'in danışmanlığında, Bacıyan-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu ve 1-A (N.Ö.) öğrencileri, 'Gazze İçin Bir Yudum Su' temalı bir kermes düzenledi. Kermesin geliriyle Gazze'de bir su kuyusu açılması hedefleniyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gülşen İstek'in danışmanlığında, Bacıyan-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu ve 1-A (N.Ö.) öğrencileri, "Gazze İçin Bir Yudum Su" temalı bir kermes düzenledi. Kermesin geliriyle Gazze'de bir su kuyusu açılması hedefleniyor.

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gülşen İstek'in danışmanlığını yaptığı Bacıyan-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu ve 1-A (N.Ö.) öğrencileri, "Gazze İçin Bir Yudum Su" temalı bir kermes düzenledi. Bir hafta süren bu kermeste, öğrencilerin finaller öncesinde sağlıklı beslenmesi sağlanırken, elde edilen gelirle Gazze'deki kardeşlerimiz adına bir su kuyusu açılması amaçlandı.

Siirt Üniversitesi Öğrencileri Gazze'ye Su Kuyusu Bağışladı! Gazze İçin Bir Yudum Su

Etkinlik boyunca uygun fiyatlarla satışa sunulan sağlıklı yiyecekler, öğrencilere sınav döneminde destek olurken, aynı zamanda Gazze için anlamlı bir yardım kampanyasına dönüştü. Kermese katılan öğrenciler ve öğretim üyeleri, projeye yoğun ilgi göstererek katkıda bulundular.

Doç. Dr. Gülşen İstek, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilinci kazandırırken, aynı zamanda yardıma muhtaç insanlara da destek olma fırsatı sunuyor," dedi.

Kermes, hem sosyal duyarlılığı artırması hem de öğrencilerin dayanışma ruhunu pekiştirmesi açısından büyük önem taşıdı. Bu anlamlı etkinlikten dolayı Doç. Dr. Gülşen İstek'e ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Siirt Üniversitesi Öğrencileri Gazze'ye Su Kuyusu Bağışladı! Gazze İçin Bir Yudum Su

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN