Siirt Üniversitesi Canlı Hayvan Kilogram Satış Bedelini Açıkladı

Siirt Üniversitesi Küçük ve Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yetiştirilen kuzuların satışı devam ediyor. Satışlarda, 25 kilogram ve üzeri ağırlıktaki erkek ve dişi kuzuların toptan ve perakende kilogram fiyatı 100 lira olarak belirlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Üniversiteden yapılan açıklamada, Siirt Üniversitesi Küçük ve Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yetiştirilen ve yıl içinde doğan kuzuların satışının yapıldığı ifade edildi.

Siirt Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünce yapılan satışlarda, 25 kilogram ve üzeri ağırlıktaki erkek ve dişi kuzuların toptan ve perakende kilogram fiyatının 100 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Üniversitenin sosyal medya hesabında konuyla ilgili bilgilendirme şöyledir:

“Üniversitemiz Küçük ve Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yetiştirilen 2023 doğumlu Romanov Irkı Kuzu satışı devam etmektedir.

Başvuru ve teklifler Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünce alınacaktır.

25 Kg ve üzeri  erkek ve dişi kuzular canlı ağırlık Kg fiyatı 100,00 TL

20-24 Kg :  2.250,00 TL

20 Kg altı : 2.000,00 TL

Not: Bu fiyatlar toptan ve perakende satış için geçerlidir.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhammet | 21 Haziran 2023 22:10

    Sayin rektor burdannkazanilan para (doner sermaye)neden sadece akademisyenlere veriliyor orda calisan idari personel uvey evlat mı diger satislardanda bir sey vermiyorsunuz yazik degilmi adaletsizlik degilmi ey sendikalar neden haklarini savunmuyorsunuz yaziklar olsun

BUNLARA DA BAKIN