Siirt TSO'da Anneler Günü Etkinliği

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 'Anneler Günü' etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Artukbey Kafesinde gerçekleştirilen etkinliğe, TSO çalışanları ve Siirtli girişimci TSO üyesi kadınlar katıldı.

Daha sonra bir konuşma yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meltem Gelgen, “Cennetin ayağının altında olduğu annelerimiz ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Annelerimiz Kocaman kalplerine dünyaları sığdıranlardır. Bir çocuğu 9 ay karnında taşıyan, zorluklara katlanan, yıllarca sevgi ve şefkat ile büyüten, sabır ve sevgi abideleri anneleri sadece Anneler Günü'nde hatırlamak elbette yetmez. Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Annelerimizin sevgileri karşılıksızdır. Anne demek merhamet demektir, şefkat demektir, fedakarlık demektir, affetmek demektir, güven demektir ve dostluk demektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde hepinizin Anneler Günü'nü tekrar kutluyorum” dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ise, “Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi Şerif’i ile payelendirdiği, varlıkları ile hayata anlam katan sevgi dolu yürekleri ile çocuklarına yol gösteren onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Hayat tecrübeleri ile geleceğimizi şekillendiren bizleri güçlü kılan imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayarak dünyanın en yüce görevini yerine getiren annelerimizi en kalbi duygularımla selamlarken, şanlı bayrağımızın gölgesi altında nefes almamıza vesile olan aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve o koca yürekli analarımızın önünde saygıyla eğiliyor ve elleri öpülesi tüm annelerin Anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından günün anlam ve önemine ilişkin katılımcılara kırmızı gül verildi.

Siirt TSO'da Anneler Günü Etkinliği

Siirt TSO'da Anneler Günü EtkinliğiSiirt TSO'da Anneler Günü EtkinliğiSiirt TSO'da Anneler Günü EtkinliğiSiirt TSO'da Anneler Günü Etkinliği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN