Siirt'ten Tüm Türkiye'ye Örnek Davranış!

 Siirt 1'inci Amatör ligde mücadele eden Hosyanspor kulübü oyuncaları, Amatör 1'inci lig 5'inci haftasında oynan Pervari Belediyegücü maçı öncesi,Trendyol Süper Lig'in 16'ncı haftasında MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınamak amacıyla, karşılaşmanın hakemlerine gül verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Amatör 1’inci lig 5’inci hafta maçında Pervari Belediyegücü ve  Hosyanspor, Siirt il merkezinde bulunan 2 Nolu Sentetik Çim Saha’da karşı karşıya geldi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

 

Maç seremonisinde Hosyansporlu oyuncular, sahaya ellerinde getirdikleri gülleri maçın hakemlerine ve karşı takımın oyunlarına verdi.

Maç sonunda açıklama yapan Hosyanspor kulüp başkanı Mehmet Çay, futbolun artık şiddetle anılmasını istemediklerini belirterek, “Futbolda şiddet haberleri yerine bu tür güzel örnek davranışların sergilenmesini istiyoruz. Hakemlere yapılan fiziksel saldırıları kınıyoruz. Bugünde kulüp olarak futbolun bir kardeşlik sporu olduğunu kanıtlamak için, hakemlerimize ve karşı futbol takımı oyunlarına gül vermek istedik. Bu davranışın Türkiye'deki tüm spor kulüplerine örnek olmasını istiyoruz.” Dedi.

Maç Hosyanspor’un, Pervari Belediyegücü’nü 2-1 mağlup etmesiyle sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN