Siirt'te topladığı paraları sayan dilenci kamerada!

Siirt'te dilenerek insanların duygusunu sömüren dilenci, oturduğu yerde günlük hasılatını saydı. Dilencinin para saydığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Yeni Mahalle Hastane Caddesinde üzerinde kadın bir dilenci, vatandaşların duygularını sömürerek topladığı paraları sayarken, bir vatandaş o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Cadde üzerinde bulunan evinin balkonunda oturan vatandaş, kahvehanede oturan bir dilencinin para saydığını görüp izlemeye başladı. Vatandaş, dilenciyi para sayarken cep telefonuyla kaydetti. 

Dilencinin kahvehanede oturup sipariş verdiği çayı yudumlayarak, insanlardan aldığı paraları sayması dikkat çekti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • mir | 08 Temmuz 2023 02:03

    sözüm ona dilenci videosu ve eğlence ve sözüm ona yerel habercilik.! Peki o dilenci dediğiniz insana bir kamera versek, siirt'teki sözüm ona gazetecileri takip ettirsek mesela, valinin kuyruğundan, siyasilerin kuyruğundan ve siyasilerin göndermiş oldukları fotoları, haber yapma görevini kendine görev sayan gazetecileri o dilenci dediğiniz kişi bunları : asıl dilenci bunlar diye yayınlasa ki, o dilenciliğin öte tarafı olur. hoşunuza gider mi ? İnsanları aşağılayıp , eğlence gibi gazetecilik yapmayın, çok eğlenceli haber yapmak istiyorsanız, memlekette çok haber var, yalakalık, yolsuzluk, üstü örtülen istismarlar, ahlak çöküşü ve nedenleri, aymazlar, hukuku yok sayanlar, medrese kılıf hikayeleri vs. haber çok aslında ama piknikçilik yapmak ise niyetiniz, artı siirt piknik haber olarak isminizi değiştiriniz. Huzur, fantazi ne güzel dünya...!

  • resul | 06 Temmuz 2023 22:23

    her kim olursa olsun kişilerin özel hayatına saygı göstermek lazım. Ayrıca dilenci olduğunu ve dilendiği paraları saydığına nasıl kanaat getirip bu şekilde ifşa ediyorsunuz. Yazık değil mi, böyle bir haber mi olur. Gerçerk gazeteci büyük hırsızları yakalar..!

BUNLARA DA BAKIN