Siirt'te TOGG ve elektrikli araç sahipleri mağdur! 

Siirt'te Trugo Şarj İstasyonu'nun sadece mesai saatlerinde şarj edilebileceğini bildiren TOGG ve elektrikli araç sahipleri mağdur oluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Elektrikli araç sahipleri, hafta sonları seyahat etmek ve günlük işleri halletmek zorunda olan kullanıcıları olumsuz etkiliyor. 

Togg Araç Sahibi Hasan Konur, yaptığı açıklamada, hafta sonu şarj imkanının yasak olduğu belirtilmesi, elektrikli araç sahipleri için büyük bir sıkıntı oluşturduğunu ifade etti.

Konur, şöyle konuştu: "Elektrikli araç sahipleri olarak, günlük ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için hafta sonlarında da şarj istasyonunu kullanma imkanına sahip olmamız önemlidir. Bu kısıtlama nedeniyle seyahat planlarımız aksayabilir ve günlük işlerimizi zamanında tamamlayamayabiliriz. Ayrıca, elektrikli araçlarımızın şarj edilebilmesi için hafta sonlarına da ihtiyaç duymaktayız.

Bu nedenle, Trugo Şarj İstasyonu Valiliğimizden hafta sonlarıyla ilgili kısıtlamaların neden getirildiğini ve ne zaman kaldırılacağına dair bilgi talep ediyoruz. Elektrikli araç sahipleri olarak, günlük hayatımızı sürdürebilmemiz ve seyahatlerimizi planlamamız için hafta sonlarında da şarj istasyonunu kullanma imkanına sahip olmamız gerektiğini düşünüyoruz." 

Lütfen bu konuyu dikkate alarak, hafta sonlarına ilişkin kısıtlamaların gözden geçirilmesini ve gereken düzenlemelerin yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca, bu konuda bilgilendirme yapılmasını ve elektrikli araç sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesini rica ediyoruz. Elektrikli araç sahipleri olarak, sürdürülebilir ve çevre dostu bir ulaşım sisteminin desteklenmesi adına sizden destek bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN