Siirt'te Silahlı Saldırı İle İlgili 6 Kişi Gözaltına Alındı!

Kurtalan ilçesinde silahlı saldırı sonucu 1 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin yürütülen soruşturmada 6 kişi gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Gün akşam saatlerinde Fırat C. (29), Sümer Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü “Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma sonucunda 6 kişi gözaltına alındı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen R.H. ve olay anında aynı yerde bulunan, suç aletini gizleyen ve suç yerini yıkamak suretiyle delil kararttıkları tespit edilen aile üyeleri M.H., H.H., M.H., F.H. ve suç aletinin sahibi H.Ö. ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup adli işlemler devam etmektedir." denildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamanın tamamında ise şunlara yer verdi:

"İlimiz Kurtalan ilçesinde 21.11.2022 günü meydana gelen “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz “Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünce” yapılan çalışmalar neticesinde;

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen R.H. ve olay anında aynı yerde bulunan, suç aletini gizleyen ve suç yerini yıkamak suretiyle delil kararttıkları tespit edilen aile üyeleri M.H., H.H., M.H., F.H. ve suç aletinin sahibi H.Ö. ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup adli işlemler devam etmektedir.

Suç ve suçluyla olan mücadelimiz kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN