Siirt'te Kurulan Ayakkabı Fabrikası Ürettiği İlk Ayakkabıları Karnelerini Alan Öğrencilere Hediye Etti!

Siirt ve bölgedeki ilk ayakkabı üretim fabrikası ürettiği ilk 1000 çift ayakkabıyı karnelerini alan öğrencilere hediye etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde faliyete geçen ayakkabı üretim fabrikası olan Işıklar Ayakkabıcılık ürettiği ilk ayakkabıları Kurtalanlı öğrencilere hediye etti.

Kurtalan ilçesinde 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, ilçede yeni kurulan ayakkabı firması, ürettiği ilk 1000 çift ayakkabıyı Kurtalanlı çocuklara karne hediyesi olarak verdi.

İlçe genelinde toplamda 1000 öğrenciye ürettikleri ilk ayakabıları hediye eden Işıklar Ayakkabıcılık yönetimi, ilçenin kalkınması için yaptıkları yatırımın ilk meyvesini Kurtalanlı çocuklarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, ilçede yatırımların hızla devam ettiğini belirterek, ayakkabı firması, yönetimi ve çalışanlarını bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ettiğini belirtti.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Zülfikar Bey | 20 Haziran 2023 15:57

    Valla bu ara hep Kurtalan haberleri var. Maşallah ne hizmetler götürülüyormuş ayakabı fabrikası, tenis kortu, otogar millet bahçesi yüzme havuzu spor yerleri helal olsun

BUNLARA DA BAKIN