Siirt'te Kök Hücre Bağışında Bulunan Vatandaş, Siirt Halkına Seslendi: Gelin hep birlikte farklı ve tanımadığımız hayatlara dokunalım

Siirt'te uzun süredir kan bağışında bulunarak, hayat kurtaran Servet Başkurt, adlı vatandaş, Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç'tan teşekkür plaketi aldı. Başkurt, Siirt halkına çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İl merkezinde yaşayan 37 yaşındaki iki çocuk babası Başkurt, düzenli bir kan bağışçısı olduğu ve bugüne kadar 15 kez kan bağışında bulunduğunu söyledi.

"Siirt'te Kök Hücre Bekleyen 2 Çocuk İçin Kan Verdim"

Başkurt, Artı Siirt Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Kan bağışına sadece pandemi döneminde kısa bir ara verdim. Kan bağışının insanların hayatlarını kurtardığını hepimizce bilinmektedir. Kan bağışının yanı sıra kök hücre bağışı da çok önemli. Ülkemizde bu bağışlara ihtiyacında çok olduğunu her gün gerek televizyonlarda gerek sosyal medya platformlarında görmekteyiz. Son olarak da ilimizde iki minik yavrumuzun kök hücre bağışı beklediği herkesce bilinmektedir. Ben de iki evladı olan bir baba olarak bu bağışta bulunmak istedim. Maddi olarak herkesin hayatına dokunamayabiliriz. Ancak bu hayatta insanların hayatına bu şekilde de dokunabileceğimizin de bilinmesini ve bu yönde bağışların yapılmasına dikkat çekmek istedim. Bugün Siirt Kızılay Başkanı Nihat Altunç Bey de düzenli bağışlarım ve kök hücre bağışımdan  dolayı bana bu madalyayı ve plaketi takdim etti. Sizlerin aracılığıyla kendilerine ve tüm Kızılay gönüllerine teşekkür ederim. Ve tüm Siirt halkını hem kan bağışı hem de kök hücre bağışı yapmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte farklı ve tanımadığımız hayatlara dokunalım."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN