Siirt'te Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüsten 1'i Kadın 8 Kişi Gözaltına Alındı!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

14.12.2021 tarihinde ilimiz Merkez Bahçelievler Mahallesi Nuri Bayam Caddesi ile Edip Turhan Caddesinin kesiştiği bölgede O.E. isimli vatanmdaşa yönelik yapılan Silahlı saldırı sonucu Siirt İl emniyet Müdürlüğünün yaptığı soruşturma neticesinde olaya karıştığı belirlenen 8 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Siirt İl emniyet Müdürlüğünden yapışan yazılı açıklamada şunlara değinildi:

14.12.2021 tarihinde ilimiz Merkez Bahçelievler Mahallesi Nuri Bayam Caddesi ile Edip Turhan Caddesinin kesiştiği bölgede (O.E.) isimli şahsa yönelik gerçekleşen “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” olayı ile ilgili olarak Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; olayın şüphelileri olan (8) şahıs aynı gün gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar 17.12.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş, şüpheli şahıslardan (5) ’i tutuklanmış, (3) şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN