Siirt'te Her Gün Yüzlerce Ziyaretçiyi Ağırlayan Türbede Nahoş Görüntüler!

Siirt'in Tillo ilçesinde her  gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kubbetul Hasya türbesinde yaşanan su ve temizlik sorunu halkın tepkisine neden oluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Halk arasında Meyme Hasya olarak bilinen ve her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Hasya Hatun türbesinde  bulunan lavaboların aşırı kirli olması tepkiye neden oldu.

Siirt'in Tillo İlçesinde bulunan Türbenin lavaboları görenlerin tepkisine neden oluyor. Suların kesil olması nedeniyle kullanılmayacak hale gelen lavabolar atıl halde bırakılmış durumda.

Gelen ziyaretçiler tarafından zarar verilen lavabolar kullanılmayacak hale getirilirken, temizkik bakımının da yapılmadığı görüldü.

Hasya Hatun türbesinde bulunan lavaboların durumuna tepki gösteren vatandaşlar, böyle bir alanın bu şekilde olmasına tepki gösterdi.

Ziyaretçiler yetkili kişilerin bir an önce durumu düzelmetleri gerektiğini belirtti.

Siirt'te Her Gün Yüzlerce Ziyaretçiyi Ağırlayan Türbede Nahoş Görüntüler!

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Ahmet ATAKER | 11 Eylül 2022 21:37

    Arkadaşın dediği gibi umarım yetkililer bu haberi görürse bu na hoş manzaradan kendilerine pay çıkarıp lazım gelen hassasiyeti bu önemli yere gösterirler makam koltuğa çivilenmek değldir

  • Vatandaş | 11 Eylül 2022 18:32

    Yazık günah çöplük olarak terk edilmiş bakan yok soran yok ayrıca türbe içerisinde su bile yok inşallah haberiniz ses getirir de bakımı onarımı yapılır

  • Mehmet emin | 03 Ağustos 2022 12:30

    Paylaşım yaptığınız için tesekkur ederim... Birde şeyh el hazin ra türbe etrafı leş gibi cok berbat yazıktır gunahtır gele gele yabancılar için çok kötü bir manzara cıkıyor lutfen temizlik ve bakımı yapılsın

BUNLARA DA BAKIN