Siirt'te Hastanede Sular Kesildi: Vefat Eden Vatandaşın Cenazesi 2 Saat Yıkanmadan Bekletildi!

Siirt'te vefat eden vatandaşın cenazesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda suların kesik olması nedeniyle 2 saat bekletildi, yakınları hastanede gerginlik yaşadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te su sorunu en çok ihtiyaç duyulan hastanede de yaşandı. Hayatını kaybeden vatandaşın yıkanmak üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı fakat suların kesik olması nedeniyle cenaze 2 saat bekletildi.

İl merkezinde hayatını kaybeden 53 yaşındaki Ahmet Doğan adlı vatandaşın cenazesi yıkanmak için bugün sabah saat 5.45 civarında Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Suların kesik olması nedeniyle cenaze saat 7.30'a kadar bekletildi. Hastane yetkililerin belediyeden su tankeri talep etmesi üzerine morga su tankeri geldi. Ekipler suyu hastaneye verecek yol bulamayınca morg imamı tankerden 4 kova su alarak, vefat eden vatandaşın cenazesini yıkadı.

Vefat eden vatandaşın yakınları Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, suyun en çok ihtiyaç duyulduğu hastanede bile sorun yaşandığını ve bu yüzden cenazelerinin 2 saat bekletilmesinin hoş bir durum olmadığını söyledi.

Siirt'te Hastanede Sular Kesildi: Vefat Eden Vatandaşın Cenazesi 2 Saat Yıkanmadan Bekletildi!

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Erdoğan | 26 Temmuz 2023 16:17

    Bu habere hiç yorum yapılmaması beniüzdü.Demekki herkes hayatıdan memnun.İnsanlara çile çektirip bir açıklama gereği bile duymayan bir belediye Türkiyede örneği yok

  • Ferhat HANCI | 26 Temmuz 2023 16:15

    Birileri düzeltir, ona müsaade edilmez, yaranamaz, sonra düzelen eskisinden daha beter hale gelir. Hastane başhekimi, Müdürü ve İl sağlık müdürü başka işlerle milletin ağzına sakız olmaktan bile utanmazlarsa sonuç bu. Halka yapılan bu eziyet kabul edilemez

  • fatma | 26 Temmuz 2023 15:12

    durmak yok, yola devam...! Uzaya duble yol

BUNLARA DA BAKIN