Siirt'te Hastanede Doktorların İş Bırakmasına Neden Olan Olaya İlişkin İlgili Firmadan Açıklama!

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların verilen yemekten şikayetçi olan doktorların hizmet vermeyi bırakması üzerine, ilgili yemek firmasından Artı Siirt'e açıklama yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların verilen yemekten şikayetçi olan doktorların hizmet vermeyi bırakması üzerine, ilgili yemek firmasından Artı Siirt'e açıklama yapıldı.

Hastaneye resmi olarak başvuru yapılmadığını belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış olduğumuz yemek işi ile ilgili hastanenin doktorlarının sürekli idareye şikayeti haberiniz konusu olmuş,  ancak yapılan araştırmalarda hastanenin doktorlarının herhangi bir şikayetinin resmi olarak bulunmadığını ve yemeklerimizin sürekli günlük hastane diyetisyenleri tarafından kontrol edildiği ve bize öngörülen listeye göre yemek yaptığımız aşikardır. Yürüttüğümüz yemek hizmetinin dün olduğu gibi bugün ve yarın da sorumluluğunun farkındayız.

Memnuniyetin en üst düzeyde olması için çalışmaya devam edeceğiz.

Ancak çok sayıda çalışanın damak tadı ve beklentisi farklılık arz etmektedir."

"Yetkili Birimlerinin Belirlediği Listeye Göre Yemek Hazırlanıyor"

Açıklamanın devamında şöyle denildi:

"Hastanemizin yetkili birimlerinin belirlediği listeye göre yemek hazırlanmaktadır. Görülüyor ki hasta bakmama eylemini yapan kişi veya kişiler yaptığımız işi itibarsızlaştırıp haksız suçlamalarla beraber acile gelen hastalarında hakkı olan tedavilerini aksatmışlardır.

Haber sitenize yapılan bu  ihbarın doğruluğunun olmadığı kamu oyuna bildiririz."

- Ne Olmuştu?

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yemeklerden şikayetçi olan doktorlar, acil bölümünde yeşil alan bölümünde hizmet vermeme kararı almıştı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Doktor | 05 Şubat 2022 04:47

    Yemekler gerçekten berbat nöbette aç kalıyoruz insani değer yok çok yazık

BUNLARA DA BAKIN