Siirt'te DEM Partiden 8 Mart Halaylarla Kutlandı 

DEM Parti Siirt İl Örgütü tarafından düzenlenen 8 Mart Günde Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Güres Caddesinde bulunan DEM Parti Kadın  Seçim Lokali önünde düzenlenen etkinliğe, DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, DEM Parti Siirt İl EŞ Başkanı Revşan Arslan, DEM Parti Siirt Belediyesi Eş Başkan Adayı Safiye Alağaş, Barış Anneleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

8 Mart etkinlikleri halaylarla başladı. Ardından söz alan DEM Parti Siirt İl eş Başkanı Revşan Arslan, “8 Mart sadece kadınların haklarını savunduğu bir gün değil, bütün saldırılara karşı ses çıkardığımız bir gün olsun.” Dedi. 

Daha sonra söz alan DEM Parti Siirt Belediyesi Eş Başkan Adayı Safiye Alağaş, bugün halkımızın seçtiği belediyemiz bugün kayyumun elinde. Ama 31 Mart’tabir kez daha bugün ki gibi irademizi göstereceğiz. Onların elinden kurtaracağız. Biz var olduk, var olmaya devam edeceğiz. Kimse bunu unutmasın. Kimse kadının iradesini unutmasın. Siirt’te de biz kadınlar varız, var olmaya devam edeceğiz. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN