- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'te berberden ilginç akım: Tavuğu tıraş edip bayrama hazırladı
Siirt'te berberden ilginç akım: Tavuğu tıraş edip bayrama hazırladı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir berber, sosyal medyada yayılan 'Lo Siento Wilson' akımına farklı bir şekilde katıldı. Berber, dükkânına getirdiği tavuğu tıraş ederek sosyal medyada ilgi çeken bir video hazırladı.
Kurtalan’da yaklaşık 7-8 yıldır kuaförlük yapan Muhammed Mendeş, son günlerde sosyal medyada popüler olan “Wilson” temalı videolardan esinlenerek böyle bir çalışma yaptığını söyledi.
Dükkânına getirilen tavuğu eğlenceli bir şekilde tıraş ettiklerini belirten Mendeş, “Sosyal medyada Wilson tavuğu gündem olmuştu. Biz de bu akıma katılmak istedik. Bayram öncesi yoğunluk yoktu, biz de tavuğu getirip tıraş ettik, temizledik. Bir nevi bayrama hazırladık diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi görürken, yapılan esprili çalışma izleyenleri gülümsetti.
Öte yandan “Wilson” akımı, sel sularında sürüklenen bir tavuğa “Wilson, lo siento” (Wilson, özür dilerim) sözleriyle seslenilen ve Cast Away filmine gönderme yapılan bir videonun sosyal medyada yayılmasıyla gündeme gelmişti.
Bakmadan Geçme