Siirt'te Bayram Öncesi Trafik Denetimi Yapıldı

Siirt'te İçişleri Bakanlığınca farkındalık oluşturmak amacıyla 'Bayramınız kemerli olsun' etkinliği kapsamında Siirt Kurtalan Karayolunda denetim yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Bayramınız Kemeri Olsun" sloganı ile araç sürücülerini emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

İçişleri Bakanlığının "Bayramınız Kemeri Olsun" temalı denetim ve uygulama kampanyası, Kezer yerleşkesinde bulunan Trafik Bölge Müdürlüğü' jandarma uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Sürücülere hayırlı yolculuklar dileyerek, ramazan bayramlarını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları konusunda bazı uyarılarda bulunarak, sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

Uygulamanın 81 ilde ve ilçelerinde eş zamanlı olarak başladığını söyleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kampanyanın amacının emniyet kemeri takma konusunda vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu dile getirdi. 

Siirt'te Bayram Öncesi Trafik Denetimi YapıldıSiirt'te Bayram Öncesi Trafik Denetimi YapıldıSiirt'te Bayram Öncesi Trafik Denetimi Yapıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN