Siirt'te 480 kişilik geçici personel alımı için binlerce kişi iş başvurusunda bulundu!

Siirt'te Türkiye İş Kurumunun uyguladığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda geçici olarak çalıştırılacak 480 personel için başvuranların sayısı belli oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye’de en çok işsizliğin bulunduğu kentte vatandaşlar, İŞKUR’un geçici  personel alımına yoğun katılım gösterdi. 

Türkiye İş Kurumunun uyguladığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda 9 ay süreyle çalıştırılacak 480 geçici personel için 5 bin 594 başvuru yapıldı.

Milli Eğitime bağlı okullarda geçici olarak çalışmak için, Siirt il merkezinde 2 bin 928, Kurtalan 887, Baykan 625, Eruh 592, Pervari 371, Şirvan 198, Tillo 47 kişi başvurdu.


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Faruk 5656 | 07 Eylül 2023 09:44

    Neden kadroya alınmayıp gecici bu programı uygulayanlar cokmu devletci devlet baba bu kamburu bu rahatsız edici uygulamayı kaldirmalı kura veya adina ne konuluyorsa Milli egitim bakanlığı illerde Teknik bakım birimleri kurmalı okullarin bakım onarım cevre agaçlandırma peyzaj isleri kendi bünyesinde kadrolu calışanlariyla yaptirilmalıdır. Okullarin ic hizmet elemanlari kendi calışanı olmalı ögrenci sayısına göre istihdam saglanmalidır hizmet alanı ogrenci sayısi arttikca istihdam sayısı arttırilmalı dişaridan teminrantı sona erdirilmelidir.

BUNLARA DA BAKIN