Siirt'te 30 vatandaş ambulanslarla oy kullanmaya götürüldü

Siirt İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı, Evde Sağlık Hizmetleri, sağlık sorunu olan ve yürümekte zorlanan 30 vatandaşı evlerinden alarak, oy kullanacakları okullara götürdü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt'te de saat 08.00 itibarıyla başladı. Siirt merkezde ikamet eden 30 seçmen, yürümekte zorlandığı için ambulansların yardımıyla oy kullandı.

Rahatsızlıkları nedeniyle Siirt İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı, Evde Sağlık Hizmetlerini arayarak yardım talebinde bulunan, 85 yaşındaki Kerime Nas, 65 Yaşındaki Mervan bilek ve 77 yaşındaki Mehmet Akcan, ekiplerin yardımıyla seçmen kayıtlarının bulunduğu okula götürülerek oylarını kullandı.

Kentte ikamet eden, 85 yaşındaki Kerime Nas ve 77 yaşındaki Mehmet Akcan, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından evlerinden alınarak, seçmen kayıtlarının bulunduğu    İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu’na götürülerek oylarının kullanılması sağlandı. 

Yürümekte zorlanan ve ekipler tarafından evinden alınarak seçmen kaydının bulunduğu 80. Yıl İlkokuluna getirilen, 65 Yaşındaki Mervan bilek, “Ülkeye huzurun demokrasinin gelmesini umut ediyorum inşallah öyle olur inşallah baharlar gelir insansalla her şey çok güzel olacak.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN