Siirt'te 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında Kahraman Türk Ordumuzun en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünde resepsiyon verildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun ev sahipliğinde, İl Özel İdare Eğitim, Spor ve Dinlenme Tesislerinde yapıldı.

Resepsiyon, Vali Hacıbektaşoğlu’nun tebrikleri kabulü ile başladı.

Resepsiyona katılan konuklarıyla tek tek ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu, masaları tek tek dolaşarak, katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajının okunmasının ardından Vali Hacıbektaşoğlu bir konuşma yaptı.
Kurtuluş savaşının çok zor şartlar altında kazanıldığını aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, “Dönemin en gelişmiş teknolojik imkânlarıyla donatılmış İtilaf Devletlerinin büyük ordularına karşı inançla, imanla, birlik olma şuuruyla zaferler kazanılmıştır.” dedi.
Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, PKK ve FETÖ terör örgütü başta olmak üzere oynanan oyunların hiçbir zaman başarılı olamayacağını belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu mukaddes vatan toprakları sonsuza kadar hür yaşayacaktır. Allah devletimizi, aziz milletimizi var etsin. Başta Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatan için tereddüt etmeden öne atılan aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Resepsiyon, yaş pastanın kesilmesi ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN