- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'te 253 Şehit İçin Mevlit Programı ve 2 Bin 530 Hatm-i Şerif Duası Yapılacak
Siirt'te 253 Şehit İçin Mevlit Programı ve 2 Bin 530 Hatm-i Şerif Duası Yapılacak
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Siirt'te Hacı Fethi Serin Camii ile Ensar Camii'nde öğle namazının ardından mevlit programı düzenlenecek. Programda, 253 şehit için okunan 2 bin 530 Hatm-i Şerif'in duası yapılacak.
Haberin Özeti
- • Siirt'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında 2026 Çarşamba günü Hacı Fethi Serin ve Ensar Camii'nde mevlit programı düzenlenecek.
- • Programda, 15 Temmuz şehitleri olan 253 vatandaşın ruhlarına hediye edilen 2 bin 530 Hatm-i Şerif'in duası yapılacak.
- • Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe tüm vatandaşlar davet edilirken, mevlit şekeri de ikram edilecek.
SİİRT – Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla faaliyet alanında bulunan Bitlis, Muş, Siirt, Şırnak, Hakkâri ve Van'daki vakıf camilerinde mevlit programı düzenleyecek.
Bu kapsamda 15 Temmuz 2026 Çarşamba günü, Siirt'te Hacı Fethi Serin Camii ile Ensar Camii'nde öğle namazının ardından Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirilecek.
Programda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan 253 vatandaşın ruhlarına hediye edilmek üzere okunan 2 bin 530 Hatm-i Şerif'in duası yapılacak. Mevlit programının ardından vatandaşlara mevlit şekeri ikram edilecek.
Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan davette, tüm vatandaşlar mevlit programına katılmaya davet edilirken, 15 Temmuz gecesi vatanı, bayrağı ve istiklali uğruna şehit olan 253 kahramanın rahmet ve minnetle anıldığı, gazilere ise şükran duygularının ifade edildiği belirtildi.
Bakmadan Geçme