Siirt'te 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın başkanlığında, 2024 yılı II. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Toplantıda; Siirt'e tahsis edilen ödeneklerin hızlı ve etkin bir şekilde kullanılması gerektiği vurgulandı.

Vali Kızılkaya, kamu kurum ve kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi ve çalışmalarının koordine edilmesini, yatırımların vatandaşlarımızın hizmetine hızlı ve etkin bir şekilde sunulmasını amaçladıklarını belirterek, "İl genelinde Nisan 2024 itibariyle 127 projede çalışmalar devam etmektedir. Bu projelerin toplam bedeli 44 milyar 500 milyon liradır. Söz konusu projelere ayrılan ödenek 5 milyar 616 milyon 857 bin lira olup, şu ana kadar 283 milyon 157 bin lira harcama yapılmıştır. Toplantının ilimiz yatırımları açısından hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Siirt'te 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıda, ilde gerçekleştirilen yatırımların durumu değerlendirilirken, tamamlanan projelerin yanı sıra devam eden, ihale aşamasında olan ve henüz başlanamayan projelerin durumu da ele alındı.

Vali Kızılkaya, kurum ve kuruluşların mevsim şartlarının düzeldiği bu aylarda çalışmalarına zaman kaybetmeden başlamalarını ve gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Toplantıda yatırımcı kuruluşların çalışmaları ve projeleri hakkında sunumlar yapıldıktan sonra, koordinasyon gerektiren konular not alındı.

Siirt Valiliği Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN