Siirt Milletvekili Osman Ören'in Kızı Dünya Evine Girdi! Düğüne Yoğun Katılım

20 ve 21. dönem Van Milletvekili merhum Mustafa Bayram'ın torunu Levent Bayram'ın oğlu Korkmaz Bayram ile AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in kızı Melike Esma Ören, Ankara Bilkent Otel Havuz başında düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Yoğun katılımın olduğu görkemli düğün, Siirt, Ankara, İstanbul ve Van ilinden gelen insanları bir araya getirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından Nikâhları kıyılan Melike Esma Ören ve Korkmaz Bayram'ın düğünü, Ankara Bilkent Otel Havuz başında gerçekleşti. 

Düğün törenine, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Parlementerler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Ankara Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO) Başkanı Güven Kuzu, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, AK Parti Siirt ilçe ve Belde Belediye Başkanları Necat Cellek, Cevher Çiftçi, Tayyar Özcan, Salim Seven, Gürgün Özdemir, Tayyar Lale yanı sıra iş, sanat, siyaset dünyasından birçok isim, Siirt, İstanbul, Ankara ve Van ilinden çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul Müftü Yardımcısı Ümran Kılıçer Hocanın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesaj okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında “Çiftimizin sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle, iki cihanda saadetler diler, beraberliklerinin her iki aileye de huzur ve mutluluklar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere, kıymetli misafirlerinize en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım .” Dedi.

Düğünde Siirt ve Van yöresine ait halk oyunları sergilendi. 

Düğünde birçok yerel sanatçıda sahne alarak Türkçe, Arapça ve Kürtçe olarak birbirinden güzel türküleri seslendirdiler.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından kıyılan nikah töreninde Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Parlementerler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Ankara Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO) Başkanı Güven Kuzu, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç şahitlik yaptı. 

Şahitler huzurunda birbirlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Melike Esma ve Korkmaz çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler.

Nikah töreninde bir konuşma yapan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.  Akarca, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Düğüne aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer bakanların çelenklerinin de bulunduğu yüzlerce çelenk gönderildi.

Takı töreni ile sona eren düğüne İl içinden ve dışından çok sayıda bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve spor camiasından davetli katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN