İstanbul'da Vurulan Siirtli Cenk Çelik Kimdir? İşte Çelik Hakkında Bilinenler...

İstanbul Ümraniye'de yaşanan olayda Sedat Peker'i tehdit ettiği videolarla tanınan ve Siirtli olduğu belirtilen Cenk Çelik kimdir. İşte Cenk Çelik Hakkında bilinenler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İstanbul'un göbeğinde silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan Cenç Çelik aslen Siirtlidir.

Siirt Gazetesi Kurucusu Merhum Mehmet Emin Kılıççıoğlu’nun öz torunudur. Babası Merhum Fuat Çelik de, Siirt’te uzun süre Gazetecilik yapmıştır.

Çelik, geçen yıl Siirt’e geldiği ve bir dizi temaslarda bulunduğu ortaya çıktı.

17 Eylül Cumartesi günü, İstanbul’da, Ümraniye Meydanında arkasından gelen bir kişi tarafından başından vurulan Cenk Çelik, özellikle Sedat Peker'i tehdit eden videolarıyla tanınıyordu.

Çelik, en son 2020 yılında Ümraniye meydanında bir kez daha Sedat Peker'in tehditlerine karşılık, "Biz buradayız. Burası Ümraniye meydan. Buyursunlar gelsinler" demişti.

18 Şubat 1972 yılında doğan Cenk Çelik sosyal medyada 'Cenk Çelik Ümraniye' ile tanınmaktadır. İstanbul'da yaşayan Cenk Çelik, aslen Siirtlidir. Zafer Çelik adından bir kardeşi olan Cenk Çelik, kişisel sosyal medya hesaplarında ie Akıncılar lakabını kullanmıştır. Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak ön plana çıkan Cenk Çelik, Sedat Peker ile olan atışmalarıyla bilinmektedir.

Cenk Çelik 2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN