Siirt MHP'den Önemli Açıklamalar!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, 14 Mayıs seçimleri öncesi süreci değerlendirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, 14 Mayıs seçimleri öncesi süreci değerlendirdi. Siirtli vatandaşların MHP’li Milletvekili adaylarına göstermiş oldukları teveccühten son derece memnun olduğunu belirten Tükenmez, Türkiye’nin gelecek yüzyılının inşası için Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye oy istedi. MHP olarak Siirt’te 1 Milletvekili çıkartacaklarına tüm kalbiyle inandığını belirten İl Başkanı Tükenmez, ‘1 oy Sayın Erdoğan’a, 1 oy MHP’ye’ dedi.

‘VEKİL ADAYI KAYRA, MHP ADAYLARINI ÇEKECEK ALGISINA SÜNGERİ ÇEKTİ’

MHP Siirt seçim lokalinde düzenlenen basın açıklamasında ilk olarak konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Siirt 1.Sıra Milletvekili adayı Necdet Kayra, seçim süreci boyunda il genelinde vatandaşların yoğun teveccühüne mazhar olduklarını belirtip, ‘MHP, Siirt’te Adaylarını çekecek’ algısına süngeri çekti. Kayra şöyle konuştu, “ Bizim davamız Siirt’tir. Son sözü Siirtliler söyleyecek. Bizim tek dileğimiz, Siirt ve Siirt’in geleceği için ve Türkiye’nin refaha kavuşması için bu seçimi Cumhur ittifakı kazanabilmesi içindir. 1 oy Erdoğan’a, 1 oy MHP’ye. Bilinmesini istediğimiz bir husus var. Esasında önemsiz bir şey sizleri de yormak istemiyorum. Bizim için komik gelen bir konu. Bazı siyasi partililer ve adayları, maalesef siyaseti etiği ve siyasi ahlak dışı kurallarda yapıyorlar. Biz, duruşumuzla bunları onlara yapmamaları gerektiğini çok güzel gösterdik. Ama son bir kaç gündür, ‘MHP adayları çekilecek’ yönünde asılsız iddialarda bulunuyorlar. Bu iddialar kulağımıza geldikçe, onlar adına utanıyoruz. MHP Cumhur ittifakı çatısı altında, bu uğurda davasına baş koymuş insanlardan oluşuyor. Biz sistem partililerinden farklıyız. Bizim davamız Siirt, Bizim davamız Türkiye’dir. Bunun çok net anlaşılmasını istiyorum. Biz şer ittifakına karşı canımızla, gövdemizle ve ruhumuzla mücadele ediyoruz. Biz bu mücadeleden bir adım geri atmayız. Artık siyaset, öyle asılsız dedikodularla, öyle çarpık davranışlarla yapılan bir sistem değil. Artık Türkiye’de siyaset ahlak kuralları çerçevesinde yapılıyor.” Dedi.

VATANDAŞ ‘ARTIK MHP’ DİYOR

Seçim sürecini değerlendiren MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, “Şu ana kadar sokaktan, vatandaşlarımızdan gördüğümüz teveccüh bizleri son derece mutlu ediyor. Siirtli vatandaşlar artık ülkücü kadroların yönetime gelmesindeki özlemi çekiyor. Tabi bu durum sorumluluğumuzu da artırıyor. Arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışmamız gerektiğini hissettiriyor. Birbirinden değerli 3 Milletvekili adayımız sürekli sahadaydılar. Siirt halkı Sayın Necdet Kayra’yı bağrına bastı. ‘Bizim Necdet’ dedi. Onu Meclise göndermeye yemin etti. İkinci sıra adayımız Sayın İsmail Keskin’de öyle. Nereye gitse vatandaş büyük bir sevgi gösterdi. Keza üçüncü sıra adayımız Okan Işıktaş da öyle… Vatandaşımız MHP’ye baktığında kendini görüyor. Kendi içinden insanları görüyor. Kardeşini, ağabeyini, evladını görüyor. Bunun içinde MHP listelerine sarılıyor. Bizim adaylarımız diyor. Çünkü artık Siirt halkı, kendi içinden çıkanla, kendi öz evlatlarını Ankara’ya göndermek istiyor. MHP vekil çıkardığı zaman, sadece MHP’nin vekili değil, aynı zamanda Cumhur ittifakı paydaşları olan diğer partilerin ve özellikle AK Parti’nin ve değerli üyelerinin de milletvekili olacak. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. 1 oy Sayın Erdoğan’a, 1 oy MHP’ye diyoruz.” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN