Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübünden Büyük Başarı

Batman ilinde 7-9 Mayıs tarihlerinde düzenlenen küçükler okullar Taekwondo müsabakalarına katılan Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı ile Siirt'e döndü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Batman ilinde 7-9 Mayıs tarihlerinde düzenlenen küçükler okullar Taekwondo müsabakalarına katılan Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı ile Siirt’e döndü.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü 7-9 Mayıs’ta Batman ilinde yapılan 26 ilin katıldığı küçükler okullar taekwondo şampiyonasında 2 madalya aldı.

Batman ilinde yapılan Taekwondo müsabakalarına antrenörleri Osman Katuk ile katılan sporcular büyük bir başarı göstererek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Osman Katuk  yaptığı açıklamada, “Batman Çok Amaçlı Spor merkezinde düzenlenen küçükler okullar taekwondo Şampiyonası müsabakalarında başarı elde eden tüm sporcularını tebrik ederek; Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek sporculara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı duyduğu gururu dile getiren Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Osman Katuk, kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hayati Kısacık'a, Spor Müdürü Tufan Olgaç'a, İl Şube Müdürü Levent Obuz ve Mehmetçik İlkokulu Müdürü Fereç Beşer’e teşekkür etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN