Siirt'in Gönüllü Gençleri

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

SİSKAV Binasında bir araya gelen öğrenciler Olgaç ve Tan ile bir araya gelerek genç gönüllülerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Etkinlik, gönüllü gençlerin pasta kesimi ile başladı.

Olgaç, genç gönüllülere yaptıkları çalışmalar kapsamında teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilerdi. Ardından gönüllü gençler, Olgaç ve Tan ile fikir alışverişinde bulundu.

Siirt Gençlik ve Kültür Evi Müdürü İdris Tan, Artı Siirt Mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

5 Aralık dünya Gönüllüler günü çerçevesinde Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç'la birlikte gönüllü gençlerimizle bir araya geldik. Bir araya gelme sebebimiz toplum yararına yaptığımız birlikte tekrar paylaşarak önümüzdeki süreçlerde gönüllü olarak toplum yararına neler yapabileceğimizi dile getirdik.

İdris Tan

Taleplerimizi de bu bağlamda il müdürümüze ilettik. Bundan sonraki süreçte de bu arkadaşlarımızla birlikte bu faliyetlerimize devam edeceğiz. Köy gezilerimize, okul gezilerimize, okul boya etkinliklerimize her zaman devam edeceğiz. Bu bağlamda herkesi bu çalışmaların bir parçası içerisinde yer almaya davet ediyoruz.

Gönllü gençlerden Yusuf Yeşilfidan'da, "5 yıldır gençlik merkezlerinde gönüllü olarak yer alıyorum" dedi.

"5 Aralık Dünmya Gönüllüler günü nedeniyle ekip arkadaşlarımız ve müdürlerimizle bir araya geldik." diyen Yeşilfidan konuşmasının davamında şunları söyledi:

Gençlik ve Spor İl Müdürümüze gençlerin taleplerini ilettik. Sorunlarımız varsa bunları kendilerine ilettik. Bugün bizimle beraber olan İl Müdürümüz Olgaç ve Siirt Gençlik ve Kültür Evi müdürümüz İdris Tan'a çok teşekkür ediyoruz. Buradan genç arkadaşlarımıza, gönüllü gençler arasında yer almaları için çağrıda bulunuyorum."

yusuf yeşilfidan

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN