Siirt İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Ergün Işık'tan Galibiyete İlişkin Açıklama

TFF 3. Lig 4 grupta ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor, ligin ilk maçını kazanarak lige büyük bir moral ile başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İlk haftada bay olan ve Bolu kampının hemen ardından İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyesi Spor ile deplasmanda karşılaşan Siirt İl Özel İdaresi Spor burada rakibini 0-2 yenerek lige büyük bir moral ile başladı. 

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Ergün Işık, “Müsabakanın başından itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ve sahanın her bölümünde üstünlük sağlayan, taktiksel disiplinden taviz vermeyen futbolcularımı canı gönülden kutlarım” dedi. 

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi gelmez iken maçın ikinci yarınsında Dk 73’te Gökberk Efe ve Dk 83’te İbrahim Öner attığı goller ile 0-2 öne geçtiklerini belirten Teknik Direktör Ergün Işık, “Maça iyi başlamamıza rağmen kısa sürede oyunu kontrol altında tuttuk ve verdiğimiz reaksiyonla ilk yarıyı berabere bitirmesini bildik. Maçın genelinde taktik disiplinli bırakmadık, sabırlı bir oyun oynadık. Oyunun sonlarına doğru skoru koruyarak üç puana ulaştık. Zor bir deplasmandan üç puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.

Siirt İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Ergün Işık'tan Galibiyete İlişkin Açıklama

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN