Siirt Heyeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez ile  Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Siirt Heyetimiz ile birlikte daha iyi bir Siirt için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile bir araya gelerek ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunduk.

Siirt Heyeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez ile  Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret Etti

Bakanımız Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmede öncelikli olarak ;İlçe ve Belde Belediyelerimize (GES) Güneş Enerji Santralleri, Henüz doğalgazı olmayan ilçe ve beldelerimize doğalgaz talebi ve İlçe ve Belde belediyelerin  aydınlatma taleplerini ilettiklerini söyledi.
Ziyarete AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ve Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN