Siirt Heyeti Ankara'dan Eli Dolu Dönüyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İlimiz Ve İlçelerine Yapılacak Spor Komplekslerin Protokolü İmzalandı

Ankara’da temaslarını sürdüren heyet daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.
Ziyarette, ilimiz merkez, ilçeler ve beldelerde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımların protokolları törenle imzalandı.

Eruh İlçesi için, Fitness salonu, Portatif Yüzme Havuzu, Mevcut sahamızın trübünlerinin kapasite arttırımı ve Cep Salonu projelerimizin protokolü imzalandı.

Pervari İlçesi içinde, 1 adet mahalle tipi spor salonu1 adet sentetik çim sahası 2 adet prefabrik soyunma odası ve 250 kişilik portatif tirübün1 adet 100 kişilik konferans salonu gençlik merkezi 1 adet prefabrik fitness salonu1 adet sentetik çim sahası (Doğan köy).

Kurtalan İlçesine, 1 adet Tip Yarı Olimpik Yz. Havuzu,1 adet Futbol Sahası ve 3 adet basketbol – voleybol sah. yapımı ve Mevcut Futbol Sahasına aydınlatma sistemi kurulması.

Vali Hacıbektaşoğlu, İlimize verdikleri destek ve katılardan dolayı katkılardan dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Siirt halkı adına teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların tüm Siirtimize özellikle gençlere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Heyet halinde, ilimizin sorun ve taleplerini, yürütülen yatırım ve projeleri bakanlıklarımıza ileterek, istişarelerde bulunduk. Amacımız, Siirttimizi daha çok kalkındırmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmektir. “ diye konuştu.

Heyet daha sonra İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN