Siirt Belediyesi İzinsiz İlan Ve Afiş Asanları Uyardı

Siirt'te son zamanlarda artan izinsiz afiş ve reklam faaliyetleri konusunda harekete geçen Siirt Belediyesi, izinsiz afiş ve el ilanları asarak çevre ve görüntü kirliliği yaratanlara karşı çalışma başlattı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Kentin muhtelif cadde ve sokaklarına asılan izinsiz afişler, el ilanları vb. görseller hem kötü bir görüntü hem de çevre kirliliği yaratmaktadır.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte genel bir çalışma başlatarak, izinsiz asılan afişler, el ilanları, vb. görselleri topladı.
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle halkın yoğun olduğu meydanlar, parklar, caddeler ve sokaklar üzerinde bulunan duvarlar, elektrik direkleri, trafolar, panolar, otobüs durakları gibi birçok noktaya izinsiz şekilde reklam afişi yapıştıran veya ilan asanlar hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 42. maddesi hükümleri gereğince cezai işlem uygulayacaktır.

Cezalandırmak öncelikli hedefimiz asla değil, kentte yaşamanın gerekleri ve sorumlulukları var. Lütfen sorumluklarımızın bilincinde olalım ve bu doğrultuda hareket edelim.

Daha güzel ve tertemiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkıdır.

İzinsiz afiş ve el ilanları asanları 0 535 016 05 44 numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden şikâyetinizi yapabilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN