Siirt Belediyesi 250 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Siirt Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı 'Hamiyet Merkezi', bayram öncesi yetim ve dezavantajlı 250 çocuğa bayramlık giysilerini temin etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla Siirt Belediyesi Hamiyet Merkezi, kurban bayramı öncesi çocukların yüzleri güldürdü.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı verileri ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı sosyal incelme ekiplerinin saha taraması ile tespit edilen ailelerin çocukları Belediye tarafından temin edilen araçla evlerinden alınarak, kent merkezindeki giyim mağazasında, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi. Programda gönüllerince kıyafet ve ayakkabı alan çocuklar daha sonra aileleriyle birlikte tekrar evlerine bırakıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, "Sayın Valimizin emir ve talimatıyla Kurban Bayramı öncesinde 250 çocuğumuzun bayramlıkları temin edildi. Yetim ve dar gelirli ailelerimizin ve çocuklarımızın yalnızca bayramlarda değil, her zaman yanlarındayız" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN