Siirt Başkanı Canpolat, TFF'ye Ligin Ertelenmesi Talebinde Bulundu

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ligin ertelenmesi gelecek sezon, ligin kaldığı yerden devam ettirilmesi talebinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığı mesajda ligin ertelenmesi gelecek sezon, ligin kaldığı yerden devam ettirilmesi talebinde bulundu.

Başkan Canpolat, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi:

"TFF Başkanımız sayın  Mehmet BÜYÜKEKŞİ beyefendiye dün  gece saatlerinde waatsap üzerinden göndermiş olduğum ve aşağıda paylaştığım mesaja tüm kulüp Başkanları spor yazarları sporseverler, kısacası futbol camiasında bulunan herkesin destek vermesini Umut ediyorum. Bizlerin Ülke olarak bu yıl müsabakalara çıkabilecek neşemiz heyecanımız kalmamıştır.

Sayın Başkanım
Malumunuz olduğu üzere Ülke olarak tarihte neredeyse emsali olmayan bir depremi hep beraber yaşadık. Her ne kadar ateş düştüğü yeri yakar denilse de, yüreğimize tarifi olmayan kor ateşi düşmüştür. Adeta Yaşama sevincimizi yitirdik. Durum ortadayken ve değişik lig'lerden bazı takımlarımız kendi liglerinden çekilmişken, diğer kalan takımların lige devam etmeleri bu kadar can yanmışken ve yitirilmişken, bana etik gelmediği gibi, lige devam edecek ne heyecanımız ne neşemiz ne sevincimiz kalmamıştır. 
Bu nedenle bu yıl ligin olduğu gibi gelecek yeni sezona ertelenmesi ve yeni sezonda kaldığı yerden devam etmesi , veya daha farklı bir çözüm bulunması hususunda gereğinin yapılmasını zat-ı Alinizden istirham eder, saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunarım."

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN