Siirt Atatürk Anadolu Lisesi Yeni Binasında Eğitime Başladı

Siirt Atatürk Anadolu Lisesi, yapımı tamamlanan yeni binasında ilk dersini gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Kooperatif Mahallesi’nde yaptırılan 20 derslikli yeni binasına taşınan okul öğrencilerini Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Ak Parti Milletvekilli Mervan Gül ve İl Millî Eğitim Müdürü  Salih Sadooğlu ile birlikte ziyaret etti.

Yeni binada öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Kızılkaya, fiziki anlamda modern bir eğitim yuvasına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerimize yeni binalarının hayırlı olmasını diledi.

Eğitimde verimlilik ve kalite açısından fiziki olanakların önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, milli ve manevi değerlere sımsıkı bağlanması gerektiğini belitti.

Siirt Atatürk Anadolu Lisesi Yeni Binasında Eğitime Başladı
Eğitimin kendileri için her zaman birinci öncelikli olduğunu kaydeden Vali Kızılkaya, amaçlarının il genelinde eğitimin kalitesini daha da yükseltmek olduğunu belirtti.

Okulda incelemelerde bulunan okul kütüphanesini ve sınıfları gezerek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Vali Kızılkaya’ “yeni ve modern lisemiz Kooperatif Mahallesinde yeni binasında eğitim-öğretime başladı. 20 derslik ve 501 öğrenci kapasiteli, spor ve konferans salonu da bulunan okulumuz, 8.227 metrekarelik alanda 89 milyon 750 bin TL maliyetle inşa edilmiştir. Ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN