Siirt 500 Sporcuya Ev Sahipliği Yapacak!

Siirt'te yapılacak olan Atletizm Federasyonu kros ligi ikinci etabı kapsamında kente 20 ilden 500 civarında sporcu antrenör ve yönetici gelecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Cumartesi günü 3 nolu sahada yapılacak olan etabın tüm hazırlıkları tamamlanıyor.

 Spor alanını ziyaret eden Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 20 ilden 500 civarında sporcu antrenör ve yöneticiyi ağırlayacaklarını belirti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kros ligi ikinci etabını atletizm Federasyonu tarafından Türkiye de 3 bölgede yapılacak. Bunun bir ayağını bize verdiler. Buraya yaklaşık olarak 20 ilimizden yaklaşık 426 sporcu, antrenör ve idareci ile birlikte yaklaşık 500 kişiyi misafir edeceğiz. Burada aynı zamanda İnşallah bir aksilik olmazsa yaklaşık 40’a yakın sporcumuz ilimizi temsilen katılacak. Bu ayaktan sonra ki ayağımızda Türkiye Finalleridir. Onu da federasyon başkanımız burada olduğu zaman inşallah buraya isteyeceğiz. Şu anda sahamızı hazırladık ve hazır halde. cumartesi günü Sayın Valimizi de davet ettik. Güzel olacağına inanıyorum. Bu da ilimiz atletizminin gelişmesi açısından ve çocuklarımızı atletizme çekme açısından çok güzel bir turnuva olacak. Biz şu anda Siirt olarak bu turnuvaya hazırız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN