Sedat Peker videolarıyla tanınan Siirtli Cenk Çelik başından vuruldu

Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Siirtli Cenk Çelik, Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı. Çelik'in öldüğü iddia edildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı.

Çavuşbaşı Caddesi'nde vurulan Çelik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada kendisini "Cenk Çelik Ümraniye" şeklinde tanıtan Çelik, Sedat Peker aleyhindeki videoları ile biliniyordu.

Paylaşımlarında silahlı fotoğraflarını da kullanan Çelik'in vurulması "hesaplaşma" yorumlarını beraberinde getirse de saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor.

Cenk Çelik'in öldüğü öne sürüldü.

Sedat Peker videolarıyla tanınan Siirtli Cenk Çelik başından vuruldu

Cenk Çelik Kimdir?

Ümraniye'de çektiği videoları sosyal medya hesabından paylaşan Cenk Çelik, Sedat Peker'e yönelik sözleri ile gündem olmuştu. Kişisel sosyal medya hesabından silahlı ve kamuflajlı fotoğrafları paylaşması ile gündeme gelen Cenk Çelik aslen Siirtli'dir. 1972 doğumlu Çelik 2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında,‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş ve kardeşi Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

Sedat Peker videolarıyla tanınan Siirtli Cenk Çelik başından vuruldu

CENK ÇELİK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı.

Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişi, Cenk Çelik ateş edip olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Cenk Çelik, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN